Language

Cukry

Zucchero per pasticceria per professionisti per dolci

Na w pełni zautomatyzowanej linii produkcyjnej, poprzez modyfikację składników i ich proporcji, rodzaju użytych cukrów, warunków krystalizacji oraz procesu dojrzewania zapakowanego produktu, powstaje fondant cukrowy Master Martini. Dzięki precyzyjnemu dostrojeniu właściwości organoleptycznych i fizykochemicznych produktu uzyskuje się najlepsze rozwiązania do glazurowania szerokiej gamy wyrobów końcowych: cassata sycylijska, eklerki czy ptysie. Asortyment zostaje dodatkowo wzbogacony o produkty do dekoracji: posypki cukrowe, cukier puder hydrofobowy i klasyczny cukier puder.

Zucchero per pasticceria per professionisti per dolci
Cukry
Cukry dekoracyjne

Cukier do dekorowania.

Przejdź do produktu >>
Cukry
zucchero foncente beige
Cukier Rozpuszczalny

Cukier rozpuszczalny Master Martini, idealny do lukrowania sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych, wyróżnia się optymalną plastycznością, lepkością…

Przejdź do produktu >>