Language
zucchero foncente beige
CLASSIC

Cukier Rozpuszczalny

Cukier rozpuszczalny Master Martini, idealny do lukrowania sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych, wyróżnia się optymalną plastycznością, lepkością i konsystencją.

Do klasycznej wersji, opartej zarówno na cukrze trzcinowym jak i buraczanym, dodano łagodniejszą formułę, aby sprostać wszystkim wymaganiom cukierniczym.

Poprzez lekkie podgrzanie i rozcieńczenie cukru wodą można bardzo łatwo osiągnąć niebanalne rezultaty w zastosowaniu, jak i na końcowej glazurze. Produkty można też łatwo zabarwić poprzez zmieszanie z barwnikami rozpuszczalnymi w wodzie.

Szczegóły
Kod Produkt
AP00AA Cukier rozpuszczalny trzcinowy standardowy
AP00BA Cukier rozpuszczalny trzcinowy błyszczący
AP00CA Cukier rozpuszczalny trzcinowy kremowy
Zalety produktu Zastosowanie Opakowanie Paletyzacja
Optymalne pokrycie i trwałość Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 990 kg (11 wiaderek x 6 warstw)
Elastyczna i sprężysta konsystencja Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 990 kg (11 wiaderek x 6 warstw)
"Miękka i elastyczna konsystencja, stabilna w procesie zamrażania, bardziej kryjąca i idealnie biała, z emulgatorem Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 858 kg (11 wiaderek x 6 warstw)

Pozostałe produkty

Cukry
zucchero foncente beige Cukier Rozpuszczalny

Cukier rozpuszczalny Master Martini, idealny do lukrowania sycylijskiej...

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.