Language
sacchetto generico di materie prime per il gelato per professionisti

Surowce do produkcji lodów

Oprócz kakao z Aymary, mleka w proszku, orzechów laskowych i pistacji, Martini Gelato oferuje niezbędne surowce do przygotowania i dekoracji lodów, dając profesjonalnemu lodziarzowi wszystkie niezbędne narzędzia do przygotowania lodów najwyższej jakości.

Szczegóły
Kod Produkt
AE70VB Granulowane odtłuszczone mleko w proszku
AE70VA Granulowane mleko pełne w proszku
AY10LM Orzechy laskowe całe 13/15
AY10AI Posypka z siekanych orzechów laskowych 2/4
AY10AL Posypka z siekanych orzechów laskowych 4/6
AE37DC Posypka z siekanych orzeszków pistacjowych 2/4
Kakao 10/12 Santo Domingo
AR70CB Kakao czerwone 20/22
AR70CF Kakao brązowe 22/24
AR70CE Kakao naturalne 10/12
Format Waga Szt. Właściwości
Worek 1 kg 12 Granulowane odtłuszczone mleko w proszku bogate w białko bezglutenowy, bez emulgatorów, /tłuszcze utw, tłuszcz mleczny
Worek 1 kg 12 Granulat z pełnego mleka w proszku do odtworzenia płynnego mleka bezglutenowy, /tłuszcze utw, tłuszcz mleczny
Worek 1 kg 5 Orzechy laskowe całe prażone. Kaliber 13/15 wegański, bezglutenowy, bez emulgatorów, /tłuszcze utw, bezmleczny, kosher
Worek 1 kg 5 Orzech laskowy prażony siekany. Kaliber 2/4 wegański, bezglutenowy, bez emulgatorów, /tłuszcze utw, bezmleczny, halal, kosher
Worek 1 kg 5 Orzech laskowy prażony siekany. Kaliber 4/6 wegański, bezglutenowy, bez emulgatorów, /tłuszcze utw, bezmleczny, halal, kosher
Worek 1 kg 4 Orzeszki pistacjowe prażone siekane. Kaliber 2/4 wegański, bez emulgatorów, /tłuszcze utw, bezmleczny, halal
Worek 1 kg 9 Kakao single origin o zawartości masy tłuszczowej około 10/12%, kolor jasnobrązowy wegański, bezglutenowy, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, bezmleczny, praca na gorąco
Worek 1 kg 9 Kakao o zawartości masy tłuszczowej około 20/22%, koloru brązowoczerwonego wegański, bezglutenowy, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, bezmleczny, praca na gorąco
Worek 1 kg 9 Kakao o zawartości masy tłuszczowej około 22/24% , kolor brązowy ciepły wegański, bezglutenowy, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, bezmleczny, halal, kosher, praca na gorąco
Worek 1 Kg 9 Kakao o zawartości masy tłuszczowej około 10/12%, bez potasu, w kolorze złotobrązowym wegański, bezglutenowy, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, bezmleczny, halal, kosher, praca na gorąco

Pozostałe produkty

Surowce
sacchetto generico di materie prime per il gelato per professionisti Surowce do produkcji lodów

Oprócz kakao z Aymary, mleka w proszku, orzechów laskowych i pistacji, Martini...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.