Language

Polewy

Płynne kremy w temperaturze 26/28 °C, w niskiej temperaturze (-12/-14 °C) są idealnie skrystalizowane i chrupkie. Bogaty i różnorodny asortyment, który zaspokaja wszystkie upodobania, do urozmaicenia i ozdobienia lodów fiordilatte lub do zrobienia lodowego finger food. Smak gorzkiej lub białej czekolady, smak owocowy… każdy znajdzie coś dla siebie!

Polewy
coperture e stracciatelle Stracciatella
Płynne kremy w temperaturze 26/28 °C, w niskiej temperaturze (-12/-14 °C) są idealnie skrystalizowane i chrupkie. Bogaty i różnorodny asortyment,...
Przejdź do produktu
Bianco
coperture e stracciatelle Straciatella WHITE SUPER STRACCIATELLA
O delikatnym smaku białej czekolady, zawiera 65% czekolady.   Kliknij i zamów już teraz w naszym e-sklepie
Przejdź do produktu

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.