Language

Lody soft

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów typu soft.

Szczegóły
Kod Produkt
AI70SC Lody czekoladowe soft / Soft chocolate ice cream
AI70SA Lody jogurtowe soft / Soft yoghurt ice cream
AI70SD Lody waniliowe soft / Soft chocolate ice cream
AI70SE Biała wanilia / White vanilla
Format Waga Szt. Właściwości Dozowanie Cechy
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody czekoladowe soft. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody jogurtowe soft. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody waniliowe soft z naturalnymi aromatami. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 1,5 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, białe lody waniliowe soft. 3500 g wody + 1500 g bazy bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny

Pozostałe produkty

Bazy lodowe dozowane
Lody soft

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów typu soft
Bazy lodowe dozowane
Frutta (Bazy owocowe)

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów o smaku owocowym

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.