Language
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato soft per gelatieri professionisti

Lody soft

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów typu soft.

Szczegóły
Kod Produkt
AI70SC Lody czekoladowe soft / Soft chocolate ice cream
AI70SA Lody jogurtowe soft / Soft yoghurt ice cream
AI70SD Lody waniliowe soft / Soft chocolate ice cream
AI70SE Biała wanilia / White vanilla
Format Waga Szt. Właściwości Dozowanie Cechy
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody czekoladowe soft. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody jogurtowe soft. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 2 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, miękkie lody waniliowe soft z naturalnymi aromatami. 1 worek + 4 l wody bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 1,5 kg 6 Wystarczy dodać wodę, aby uzyskać pyszne, białe lody waniliowe soft. 3500 g wody + 1500 g bazy bezglutenowy, obróbka na zimno, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny

Pozostałe produkty

Bazy lodowe dozowane
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato soft per gelatieri professionisti Lody soft

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów typu soft
Bazy lodowe dozowane
sacchetto generico di base in polvere completa alla frutta per gelatieri professionisti Frutta (Bazy owocowe)

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów o smaku owocowym

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.