Language

Frutta (Bazy owocowe)

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów o smaku owocowym.

Szczegóły
Kod Produkt
AI70XJ Frutta 50
AI70BG Frutta 50 N
AI70YQ Frutta 50 Cream
AI70YC Nature Frutta
AI70XV Mix Frutta N
AI70DJ Limone 50 S (new)
AI70AZ Stabilfrutta
AI70BS Frutta zero
Format Waga Szt. Właściwości Dozowanie CECHY
Worek 2 kg 6 Baza bez tłuszczów do stosowania na zimno, do przygotowywania pysznych i kremowych sorbetów owocowych. 325 g letniej wody + 30 g produktu + 210 g cukru + 35 g pasty truskawkowej + 400 g świeżych truskawek /tłuszcze utw, bezglutenowy, obróbka na zimno, halal
Worek 2 kg 6 Naturalna baza bez tłuszczów roślinnych, emulgatorów i aromatów, która umożliwia sporządzenie wyśmienitych sorbetów owocowych, stabilnych podczas przechowywania w witrynie, optymalnie podkreśla smak lodów. 100 g wody+ 300 g cukru+ 100 g pasty + 50 g bazy bezglutenowy, wegański, bezmleczny, obróbka na gorąco i na zimno, bez emulgatorów
Worek 2 kg 6 Baza z rafinowanymi tłuszczami roślinnymi do przygotowywania łatwych do porcjonowania sorbetów owocowych o wyjątkowo kremowej konsystencji. 50 g produkt + 300 g cukru + 1 l wody + 100 g pasty /tłuszcze utw, bezglutenowy, obróbka na zimno, tłuszcze roślinne, halal, tłuszcz mleczny
Worek 2 kg 6 Baza zawierająca wyłącznie naturalne składniki, idealna do produkcji sorbetów owocowych. 330 g letniej wody + 400 g truskawek + 170 g cukru + 100 g produktu wegański, bezglutenowy, bezmleczny, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, obróbka na zimno, halal, kosher
Worek 1,08 kg 12 Specjalnie opracowana baza w celu uzyskania stabilnych lodów owocowych o strukturze sorbetu 920 g wody + 1080 g produktu + 2000 g truskawek wegański, bezglutenowy, bezmleczny, /tłuszcze utw, bez emulgatorów, obróbka na zimno
Worek 1 Kg 8 Stabilizowana mieszanka z naturalnymi aromatami, z dużą ilością soku cytrynowego, aby odtworzyć charakterystyczny smak i kwaskowatość cytryny. 1 l wody + 375 g cukru + 25 g dekstrozy + 50 g mieszanki bezmleczny, wegański, obróbka na zimno, bezglutenowy, bez uwodornionych tłuszczów
Worek 1,1 kg 12 Mieszanka do produkcji sorbetów, która zapewnia doskonałą stabilność dzięki zawartości rafinowanych tłuszczów roślinnych. 1300 g wody + 1100 g bazy + owoce wegański, bezglutenowy, bezmleczny, z tłuszczami roślinnymi, obróbka na zimno, bez tłuszczów utw.
Worek 1,05 Kg 8 Kompletna baza ze stewią, bez dodatku cukru, do przygotowania pysznych sorbetów z dużą ilością owoców. 1 kg wody + 1050 g bazy + 2 000 g truskawek wegański, bezglutenowy, bezmleczny, /tłuszcze utw, obróbka na zimno

Pozostałe produkty

Bazy lodowe dozowane
Lody soft

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów typu soft
Bazy lodowe dozowane
Frutta (Bazy owocowe)

Bazy do dozowania służące do przygotowania lodów o smaku owocowym

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.