Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
croissant de paris
Croissant de paris 80g gotowy do wypieku

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant alberghi ripieno cacao e nocciola
Croissant hotelowy plus kakao z orzechami laskowymi

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant alberghi ripieno crema
Croissant hotelowy plus z budyniem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant de paris
Croissant de paris do wyrośnięcia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
viennese croissant e pan au chocolat
Mix mini viennoiserie

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant alberghi vuoto
Croissant hotelowy plus z morelą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant de paris
Croissant de paris 60g gotowy do wypieku

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
Minicroissant maślany gotowy do wypieku

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>