Language

Słodkie pieczywo śniadaniowe

Wprowadź autentyczny smak włoskiego śniadania do swojego lokalu: Doświadczenie Martini Frozen w produkcji croissantów sprawia, że nasza oferta pachnących, smacznych i zdrowych rogalików croissant jest bogata. Do wyboru są produkty gotowe do wypieku lub już upieczone i gotowe do podania. Ofertę uzupełniają inne wielkie klasyki słodkiego świata: ciastka francuskie, pączki, donuty i słodkie pierogi.

Słodkie wypieki

Pachnące ciasto wypełnione pysznym nadzieniem, śniadaniowe klasyki, których nie...

Specjały smażone

Pełna oferta śniadaniowa pączków i donutów o wybornym smaku i aromacie, w...

Ciastka francuskie

Uzupełnieniem linii croissantów są rogaliki o niesamowitym zapachu i kruchości,...

Croissanty

Oferta croissantów Martini Frozen to kontynuacja tradycji rogala w stylu...

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.