Language

Ciasta Francuskie

Sfoglie colazione dolci per professionisti

Uzupełnieniem linii croissantów są rogaliki o niesamowitym zapachu i kruchości, które dzięki ręcznemu procesowi wyrabiania charakteryzują się listkowaniem, którego nie byłaby w stanie odtworzyć żadna maszyna.

Sfoglie colazione dolci per professionisti
Ciasta Francuskie
scrigno al cioccolato
Scrigno z czekoladą

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
Plecionka mini intreccio z granatem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
buongiorno al latte
Buongiorno mleczne

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
Plecionka mini intreccio z owocami leśnymi

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
duetto crema e amarena
Duetto budyń z wiśniami

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
Plecionka mini intreccio z morelą

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
franz
Franz

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciasta Francuskie
Minitreccina z orzechami pekan

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>