Language

Ciastka francuskie

Sfoglie colazione dolci per professionisti

Uzupełnieniem linii croissantów są rogaliki o niesamowitym zapachu i kruchości, które dzięki ręcznemu procesowi wyrabiania charakteryzują się listkowaniem, którego nie byłaby w stanie odtworzyć żadna maszyna.

Sfoglie colazione dolci per professionisti
Ciastka francuskie
intreccio crema e mela
Plecionka intreccio budyń z jabłkiem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
intreccio all'albicocca
Plecionka intreccio z morelą

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
intreccio alla nocciola
Plecionka intreccio o smaku orzechowym

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
sfoglia crema con burro
Ciastko francuskie maślane z budyniem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
sfoglia albicocca
Ciastko francuskie z morelą

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
sfoglia riso con burro
Ciastko francuskie maślane z ryżem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
sfoglia crema e mela con burro
Ciastko francuskie maślane z budyniem jabłkowym

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>
Ciastka francuskie
scrigno ciocco/cocco
Scrigno z czekoladą/kokosem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Przejdź do produktu >>