Language

Surowce

gamma classica cioccolato in polvere per professionisti

Martini Cioccolato to wysokiej jakości surowce do aromatyzowania ciast, kremów, dekoracji i musów:

  • Gorzkie kakao w proszku
  • Masło kakaowe
  • Masa kakaowa
gamma classica cioccolato in polvere per professionisti
Surowce
sacchetto di burro di cacao per cioccolatieri professionisti
Ariba Masło kakaowe

Aby poprawić płynność czekolady.

Przejdź do produktu >>
Surowce
sacchetto di massa di cacao per cioccolatieri professionisti
Ariba Masa kakaowa

Do aromatyzowania ciast, przygotowania batonów, lodów i nadzień. Kakao 100% 52/54 M.TŁ.

Przejdź do produktu >>
Surowce
sacchetto di cacao per cioccolatieri professionisti
Ariba Kakao

Wysokiej jakości kakao do aromatyzowania i dekoracji ciast, kremów i do przygotowania wyśmienitych lodów.

Przejdź do produktu >>