Language

Produkty dla rzemieślniczych cukierni i pracowni czekolady

Dla rzemieślniczych cukierni i pracowni czekolady.

Czekolada standardowa

Produkty Martini Cioccolato powstają w wyniku selekcji najlepszych składników:...

Czekolada do pieczenia

Idealne formaty i receptury dla ciast i preparatów wymagających pieczenia.

Surowce

Martini Cioccolato to wysokiej jakości surowce do aromatyzowania ciast, kremów,...

Dekoracje z czekolady

Czekoladowe ozdoby Martini Cioccolato to konsekwencja wieloletniego...

Czekolada single origin

Nieustanne poszukiwania najdoskonalszych surowców doprowadziły do...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.