Language
zucchero foncente beige
CLASSIC

Cukier Rozpuszczalny

Cukier rozpuszczalny Master Martini, idealny do lukrowania sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych, wyróżnia się optymalną plastycznością, lepkością i konsystencją.

Do klasycznej wersji, opartej zarówno na cukrze trzcinowym jak i buraczanym, dodano łagodniejszą formułę, aby sprostać wszystkim wymaganiom cukierniczym.

Poprzez lekkie podgrzanie i rozcieńczenie cukru wodą można bardzo łatwo osiągnąć niebanalne rezultaty w zastosowaniu, jak i na końcowej glazurze. Produkty można też łatwo zabarwić poprzez zmieszanie z barwnikami rozpuszczalnymi w wodzie.

Szczegóły
Kod Produkt
AP00AA Cukier rozpuszczalny trzcinowy standardowy
AP00BA Cukier rozpuszczalny trzcinowy błyszczący
AP00CA Cukier rozpuszczalny trzcinowy kremowy
Zalety produktu Zastosowanie Opakowanie Paletyzacja
Optymalne pokrycie i trwałość Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 990 kg (11 wiaderek x 6 warstw)
Elastyczna i sprężysta konsystencja Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 990 kg (11 wiaderek x 6 warstw)
"Miękka i elastyczna konsystencja, stabilna w procesie zamrażania, bardziej kryjąca i idealnie biała, z emulgatorem Lukrowanie sycylijskiej cassaty, kremówek, eklerów i innych wyrobów cukierniczych Wiaderko 15 kg 858 kg (11 wiaderek x 6 warstw)

Pozostałe produkty

Cukry
zucchero foncente beige Cukier Rozpuszczalny

Cukier rozpuszczalny Master Martini, idealny do lukrowania sycylijskiej...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.