Language
CLASSIC

Premium Frit

Szczegóły
Kod Format/opakowanie
- Puszka 25 L
AH10DC Kanister 10 L
AH10DP Bag-in-box 10 L
Paletyzacja Właściwości
825 L (11 puszek x 3 warstwy) Mieszanka olejów roślinnych (słonecznikowy, palmowy, słonecznikowy wysokooleinowy) zawierająca czynnik przeciwutleniający i przeciwpieniący - punkt dymienia 220 °C
800 L (20 kanistry x 4 warstwy) Mieszanka olejów roślinnych (słonecznikowy, palmowy, słonecznikowy wysokooleinowy) zawierająca czynnik przeciwutleniający i przeciwpieniący - punkt dymienia 220 °C
960 L (24 BIB x 4 warstwy) Mieszanka olejów roślinnych (słonecznikowy, palmowy, słonecznikowy wysokooleinowy) zawierająca czynnik przeciwutleniający i przeciwpieniący - punkt dymienia 220 °C

Pozostałe produkty

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.