Language
Maxime Cuisine
SELECTION

Maxime Cuisine

  • Do sosów i potraw
  • 16% tłuszczów
  • Bez tłuszczów uwodornionych
  • Zachowuje swoje właściwości i kremową konsystencję nawet w połaczeniu z kwaśnymi dodatkami
Szczegóły
Kod Format
AV24AA Tetrabrik 1L
Opakowanie Zalety produktu Paletyzacja
Karton 12 L (12 х 1 L) Bez Glutenu, Bez tłuszczów uwodornionych 1008 L (12 kartonów х 7 warstw)

Pozostałe produkty

Niesłodzony
Master Gourmet Master Gourmet

26% tłuszczu. Idealny do użytku w ciastkarstwie i kuchni
Niesłodzony
Master Gourmet Chef Master Gourmet Chef

Do potraw i do zastosowania w kuchni 24% tłuszczów Zachowuje swoje...
Niesłodzony
brick-crema-vegetale-maxime-chef-da-cucina-per-professionisti Maxime Chef

Do potraw i do zastosowania w kuchni 24% tłuszczów Bez tłuszczów...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.