Language

Margaryna

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati

Szeroka gama margaryn Master Martini, kompletna pod względem rodzaju, zastosowania i formatu, jest wynikiem naszego bogatego doświadczenia w przetwórstwie tłuszczów oraz unikalnego poziomu specjalizacji.
Wysoka wydajność jest zapewniona dla każdego zapotrzebowania klienta – od najbardziej wymagającego i wyrafinowanego rzemieślnika po duże laboratorium – ponieważ surowce tłuszczowe są wybierane, formułowane i produkowane wewnętrznie, zgodnie z określonymi potrzebami oraz precyzyjnymi, kontrolowanymi i certyfikowanymi standardami jakości.

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati
Margaryny
margarina-maxime-per-pasticceria-per-professionisti-panetto
Maxime margaryny

Linia Maxime to produkty oparte na doświadczeniu i specjalizacji Master Martini w świecie margaryn, od wyboru surowców po procesy produkcyjne,…

Przejdź do produktu >>
Margaryny
margarina-gran-master-piatto-per-pasticceria-per-professionisti
Gran Master

Produkty z linii Gran Master zostały opracowane na bazie wysokiej jakości tłuszczów o dużej wydajności i charakteryzują się wyjątkowym bukietem…

Przejdź do produktu >>
Margaryny
margarina-gioia-secchiello-per-pasticceria-per-professionisti
Gioia

Linia margaryn przeznaczonych do wyrobu kremów, ciast drożdżowych i ucieranych, ciastek i herbatników charakteryzujących się delikatnym smakiem i wysoką jakością….

Przejdź do produktu >>
Margaryny
ROMEA Sfoglia Plus
Romea

Linia przeznaczona dla pracowni cukierniczych.

Przejdź do produktu >>