Language

Margaryny

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati

To właśnie za sprawą naszego dużego doświadczenia w przetwarzaniu tłuszczów i unikalnego poziomu specjalizacji powstała zróżnicowana gama margaryn Master Martini, kompletna pod względem rodzaju, zastosowania i formatu.
Tłuszcze, których używamy są wybierane, formułowane i produkowane we własnym zakresie zgodnie ze specyficznymi wymaganiami i według precyzyjnych, kontrolowanych i certyfikowanych standardów jakości: to dlatego jesteśmy w stanie zaspokoić każdą potrzebę klienta, od najbardziej wymagającego i wyrafinowanego rzemieślnika do dużej pracowni cukierniczej.

Margarina per panificazione per professionisti per dolci e panificati
Margaryny
margarina-maxime-per-pasticceria-per-professionisti-panetto
Maxime margaryny

Linia Maxime to produkty oparte na doświadczeniu i specjalizacji Master Martini w świecie margaryn, od wyboru surowców po procesy produkcyjne,…

Przejdź do produktu >>
Margaryny
margarina-gran-master-piatto-per-pasticceria-per-professionisti
Gran Master

Produkty z linii Gran Master zostały opracowane na bazie wysokiej jakości tłuszczów o dużej wydajności i charakteryzują się wyjątkowym bukietem…

Przejdź do produktu >>
Margaryny
margarina-gioia-secchiello-per-pasticceria-per-professionisti
Gioia

Linia margaryn przeznaczonych do wyrobu kremów, ciast drożdżowych i ucieranych, ciastek i herbatników charakteryzujących się delikatnym smakiem i wysoką jakością….

Przejdź do produktu >>
Margaryny
ROMEA Sfoglia Plus
Romea

Linia przeznaczona dla pracowni cukierniczych.

Przejdź do produktu >>