Language

Bazy do Deserów

Basi per dessert per professionisti per dolci

Bazy deserowe z linii MASTER MARTINI to gama płynnych produktów UHT, idealnych do przygotowywania wyśmienitych deserów, musów, monoporcji i deserów podawanych łyżeczką. Doskonałe do barów, restauracji, hoteli, ośrodków wypoczynkowych i lodziarni.
Charakteryzują się wysoką jakością użytych surowców, a ich główną cechą jest wyjątkowa łatwość użycia – wystarczy kilka kroków, aby uzyskać doskonałe desery, które można dowolnie wykańczać i dekorować.
Dodatkowo są sterylizowane metodą UHT, co zapewnia stabilność i stałą jakość.

Basi per dessert per professionisti per dolci
Bazy do Deserów
brik dessert
Deser do Crema Catalana

Gotowa baza UHT do przygotowania pysznego kremu katalońskiego. Szybka i łatwa w przygotowaniu, gwarantuje stabilność i stałą jakość.

Przejdź do produktu >>
Bazy do Deserów
Brik Dessert Creme Caramel
Deser do kremu karmelowego

Gotowa baza UHT do przygotowania kremu karmelowego według tradycyjnej receptury. Szybka i łatwa w przygotowaniu, gwarantuje stabilność i stałą jakość.

Przejdź do produktu >>
Bazy do Deserów
Brik DESSERT MASCARPONE
Deser dla Tiramisu

Gotowa baza UHT do przygotowania tiramisu według tradycyjnej receptury. Charakteryzuje się silnym smakiem mascarpone i żółtym kolorem zgodnie z włoską…

Przejdź do produktu >>
Bazy do Deserów
dessert al cioccolato
Deser Czekoladowy

Gotowa baza UHT do przygotowania budyniu czekoladowego.

Przejdź do produktu >>
Bazy do Deserów
dessert panna cotta
Deser O Smaku Panna Cotta

Gotowa baza UHT do przygotowania deseru panna cotta.

Przejdź do produktu >>