Language

Czekolada

Kompletne bazy do przygotowania lodów czekoladowych.

Szczegóły
Kod Produkt
AI70DE Aymara Santo Domingo
AI70CY Aymara Santo Domingo Czekolada mleczna
AI70CX Aymara Tutto Cacao
AI70DF Aymara Tutto Fondente
AI70DB Aymara Tutto Extranero
AI70DA Aymara Tutto Biala czekolada
AI70CZ Aymara Ciemna czekolada z „Cioccolato di Modica IGP”
AI70BI Aymara Universal
AI70BH Aymara Zerolatte
AK00GC Zestaw Aymara Surowa ciemna czekolada
AK00GM Zestaw Aymara Ciemna czekolada "CIOCCOLATO DI MODICA IGP”
Format Waga Szt. Opis Dozowanie Cechy
Worek 1,8 kg 9 Kompletna baza bez mleka i produktów pochodnych do produkcji wyśmienitych lodów o smaku ciemnej czekolady single origin Santo Domingo. 1 worek + 2,2 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, bezmleczny, wegański
Worek 1,8 kg 9 Kompletna baza do przygotowania kremowych lodów o smaku mlecznej czekolady ze 100% kakao santodomingo 1 worek + 2,5 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 1,8 kg 9 Kompletna baza do przygotowania doskonałych lodów czekoladowych o kremowej konsystencji. 1 worek + 2,5 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 1,9 kg 9 Kompletna baza bez mleka i produktów pochodnych, do produkcji wyśmienitych lodów o smaku ciemnej czekolady. 1 worek + 2,2 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, bezmleczny,halal, wegański
Worek 1,8 kg 9 Kompletna baza bez mleka i produktów mlecznych, charakteryzująca się intensywnym czekoladowym smakiem i wyraźnym ciemnym kolorem. 1 worek + 2,5 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, bezmleczny,halal, wegański
Worek 1,6 kg 9 Kompletna baza, bogata w sproszkowaną czekoladę, do produkcji lodów o aksamitnym smaku i bardzo kremowej konsystencji. Nadaje się zarówno do past kremowych, jak i owocowych. 1 worek + 2,4 l wrzącej wody bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw, tłuszcz mleczny, halal
Worek 1,8 kg 9 Kompletna baza z czekoladą „cioccolato di modica IGP” do sporządzenia lodów o typowej ziarnistej teksturze. 1 worek + 2,2 l wrzącej wody bezglutenowy, /tłuszcze utw, praca na gorąco, bezmleczny, wegański
Worek 1,6 kg 10 Uniwersalna baza do stosowania z wszystkimi rodzajami czekolady z różną proporcją pochodnych kakao w celu poprawy właściwości każdego z nich. 2,7 l wrzącej wody + 1,55 Kg Aymara Universal + 1 Kg dyski Ariba wegański, bezglutenowy, bezmleczny, tłuszcze roslinne, praca na gorąco
Worek 1 kg 13 W połączeniu z dyskami Ariba Zerolatte uzyskuje się lody o smaku mlecznej czekolady, ale bez mleka, odpowiednie również dla osób na diecie wegańskiej. 2,3 l wrzącej wody + 1 kg mix Aymara Zerolatte + 700 g dyski Ariba Zerolatte wegański, bezglutenowy, bezmleczny, tłuszcze roslinne, praca na gorąco
Karton 17 kg 1 Zestaw do przygotowania lodów czekoladowych o niepowtarzalnym smaku. - bezglutenowy, praca na gorąco, /tłuszcze utw, wegański, bezmleczny
Karton 14 kg 1 Zestaw do produkcji lodów czekoladowych z cioccolato di Modica. - bezglutenowy, praca na gorąco, /tłuszcze utw

Pozostałe produkty

Bazy kompletne
Czekolada

Kompletne bazy do przygotowania lodów czekoladowych
Bazy kompletne
polvere Bazy Owocowe

Szeroki wybór sproszkowanych baz do produkcji lodów owocowych o doskonałej...
Bazy kompletne
Pozostałe smaki

Cheescake, słony karmel, lukrecja... odkryj wszystkie propozycje linii Martini...

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.