Language

Wstępnie Wypieczona Bezglutenowa Baza Do Pizzy

Bazy do pizzy Martini gwarantują smak i zapach rzemieślniczych przetworów. Ręcznie zwijane i wykonane z wysokiej jakości składników.

Szczegóły
Kod Po rozmrożeniu piec w wentylowanym piekarniku
10034A 330° 3'-4'
Waga Wymiary Sztuki w kartonie Liczba kartonów w warstwie Liczba kartonów na palecie
240 g 30 14 12 60

Pozostałe produkty

Bazy do pizzy
Baza Do Klasycznej Pizzy

Bazy do pizzy Martini gwarantują smak i zapach rzemieślniczych przetworów....
Bazy do pizzy
Wstępnie Wypieczona Bezglutenowa Baza Do Pizzy

Bazy do pizzy Martini gwarantują smak i zapach rzemieślniczych przetworów....
Bazy do pizzy
Tradycyjna Baza Do Pizzy Alla Pala

Bazy do pizzy Martini gwarantują smak i zapach rzemieślniczych przetworów....

Nasze produkty

Szeroka oferta Martini Professional jest w stanie zaspokoić potrzeby osób, które z pasją pracują w branżach: cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej, HORECA, sieciach gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w konkretnych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato, Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest wiedza i doświadczenie firmy Unigrà, założonej przez Luciana Martiniego w 1972 roku, która wiedzie prym w sprzedaży olejów i tłuszczów jadalnych, margaryn i półproduktów dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest produkowany, pakowany i dystrybuowany, gwarantując zawsze najwyższą jakość i bezpieczeństwo żywności. Innowacyjne rozwiązania sprawiają, że praca profesjonalistów, którzy chcą zadziwiać swoich klientów, jest bardziej efektywna i kreatywna.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z wybitnymi specjalistami oraz zaawansowane technologie wykorzystywane w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, barmanów, hotelarzy, gastronomów, operatorów street food.