Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
cornetto mejor con albicocca
Rogalik mejor z morelą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto mejor con crema
Rogalik mejor z budyniem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto mejor vuoto
Rogalik mejor bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto mejor vuoto farina intera
Rogalik mejor z mąki pełnoziarnistej bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant alberghi vuoto
Croissant hotelowy bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant nero ripieno ai frutti di bosco
Croissant black

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant nero ripieno ai frutti di bosco
Croissant hotelowy black

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant alberghi vuoto
Croissant hotelowy plus bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>