Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
croissant sfoglioso ripieno alla crema
Rogalik sfoglioso z budyniem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 5402C – Format 120g 6204S – Top…

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant sfoglioso ripieno all'albicocca
Rogalik sfoglioso z morelą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 5404C – Format 120g 6203S – Top…

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto artigianale vuoto
Rogalik ręcznie robiony bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 5153C – Bez lukru 6200S – Top…

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant 70g dritto vuoto
Croissant 70g prosty bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
Rogalik sfoglioso bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 5400C – Format 105g 6202S – Top…

Przejdź do produktu >>
Croissant
mini croissant pistacchio
Minicroissant z pistacją

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
Rogalik z jogurtem greckim

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto mejor nocciole e cacao magro
Rogalik mejor z orzechami laskowymi i niskotłuszczowym kakao

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>