Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
croissant bicolore ripieno ai frutti di bosco
Croissant dwukolorowy z owocami leśnymi

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant bicolore al cacao ripieno al cioccolato
Croissant dwukolorowy z kakao

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
gran cornetto ripieno all'albicocca
Gran cornetto z morelą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
gran cornetto ripieno al cioccolato
Gran cornetto z czekoladą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
gran cornetto ripieno alla crema
Gran cornetto z budyniem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
gran cornetto vuoto
Gran cornetto bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 1904C – Bez lukru

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant ripieno al cioccolato
Rogalik sfoglioso kakao z orzechami laskowymi gran nocciola

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem. Dostępne również: 5403C – Format 120g 5401C – Czekolada…

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant ripieno crema e amarena
Croissant budyń z wiśniami

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>