Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
croissant con farina di riso ripieno albicocca e miele
Croissant z mąki ryżowej z morelą i pomarańczą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto ripieno cereali e aranci
Rogalik ziarnisty z pomarańczą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant con farina di riso ripieno con albicocca e limone
Croissant z mąki ryżowej z morelą i cytryną

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant multicereali ripieno cioccolato e pistacchio
Croissant wieloziarnisty z czekoladą i pistacją

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant multicereali ripieno ai frutti di bosco
Croissant wieloziarnisty z owocami leśnymi

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant multicereali al miele e allo zenzero
Croissant wieloziarnisty z miodem i imbirem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
cornetto multicereali vuoto
Rogalik wieloziarnisty bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
mini croissant ai multicereali ripieno al miele
Minicroissant wieloziarnisty z miodem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>