Language

Croissant

croissant colazione dolce per professionisti

Croissanty stanowią centralny element oferty Martini Frozen, która z pasją i rzemiosłem pielęgnuje tradycję włoskiego croissanta, co potwierdza ręczne formowanie każdego egzemplarza. Do tego dochodzi staranna selekcja składników – na czele z codziennie odświeżanym zakwasem, który zapewnia idealne warstwowanie, dużą objętość i długotrwałą świeżość. Aby sprostać oczekiwaniom różnych klientów – od barów i piekarni po hotele i sieci handlowe – oferowana jest szeroka gama croissantów w wersji do wyrośnięcia, wstępnie wyrośniętej oraz upieczonej. Dostępne są również różne rodzaje ciasta (w tym pełnoziarniste i wegańskie), nadzienia i gramatury.

croissant colazione dolce per professionisti
Croissant
croissant integrale vegano vuoto
Croissant w 100% wegański pełnoziarnisty bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
mini croissant vegano ripieno all albicocca
Minicroissant wegański z morelą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
mini croissant vegano arancia
Minicroissant wegański z pomarańczą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
mini croissant vegano integrale vuoto
Minicroissant wegański pełnoziarnisty bez nadzienia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna. Z zakwasem.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant vegano granfarro ripieno al fico e noci
Croissant wegański granfarro figowo-orzechowy

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant vegano granfarro ripieno al melograno
Croissant wegański granfarro z granatem

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant al farro
Croissant orkiszowy benessere

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>
Croissant
croissant vegano gran farro ripieno mora
Croissant wegański granfarro z jeżynami

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Przejdź do produktu >>