Language
croissant vegano all'arancia

Croissant wegański z pomarańczą

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja ręczna.

Szczegóły
Kod Piec w wentylowanym piekarniku
5091C 170° 23'-25'
Waga Sztuki w kartonie Liczba kartonów w warstwie Liczba kartonów na palecie
90 g 50 10 60

Pozostałe produkty

Croissanty
micro croissant tutto burro Mikrocroissant maślany

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja...
Croissanty
Minicroissant maślany do wyrośnięcia

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja...
Croissanty
Minicroissant maślany gotowy do wypieku

Brioche o nieporównywalnej płatkowatości, alweolizacji i miękkości. Produkcja...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.