Language
sfoglia crema con burro

Ciastko francuskie maślane z budyniem

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta, jedna obok drugiej w pionie. Zapach, chrupkość, lekkość.

Szczegóły
Kod Piec w wentylowanym piekarniku
5602C 175° 25'-28’
Waga Sztuki w kartonie Liczba kartonów w warstwie Liczba kartonów na palecie
85 g 65 9 81

Pozostałe produkty

Ciastka francuskie
Minitreccina z orzechami pekan

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta,...
Ciastka francuskie
Plecionka mini intreccio z morelą

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta,...
Ciastka francuskie
Plecionka mini intreccio z owocami leśnymi

Ciasto francuskie jest wykonywane ręcznie i składa się z kilku warstw ciasta,...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.