Language

Czekolada Pojedynczego Pochodzenia

Groupage cioccolati d origine per professionisti

Ciągłe poszukiwanie najlepszych surowców doprowadziło do wyboru wysokiej jakości ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu, pochodzących z unikalnych lokalizacji w Ghanie i na Madagaskarze.
Tereny te od zawsze były przeznaczone pod uprawę kakao, dzięki idealnemu połączeniu cech środowiskowych, takich jak skład gleby, położenie geograficzne i klimat.
Staranny dobór regionów z najlepszymi plantacjami i odmianami kakao, w połączeniu z obróbką ziaren według najbardziej wyrafinowanych technik znanych do tej pory, stanowi sekret uzyskania ekskluzywnej i wysoko cenionej czekolady o zaskakujących profilach aromatycznych.
Idealny do wszystkich kreacji, w których pragnie się podkreślić istotę czekolady o autentycznym, pełnym, wyrazistym i niecodziennym smaku.

Groupage cioccolati d origine per professionisti
Krążki
sacchetto di cioccolato in dischi monorigine watacao per cioccolatieri professionisti
Watacao

W Ghanie, podobnie jak w wielu innych krajach afrykańskich, woda uważana jest za matkę, dlatego też bogini wody przedstawiana jest…

Przejdź do produktu >>
Krążki
sacchetto di
Faracao

Madagaskarska mitologia jest bogata w baśnie i legendy. Wśród wielu bóstw jest Faravari, bóstwo wody, podstawowy element dla mieszkańców wyspy,…

Przejdź do produktu >>