Language
sacchetto cioccolato standard diamantii ariba latte per cioccolatieri professionisti

Ariba Diamenty mleczne

  • kakao 31%
  • mleko 21%
  • 32/34 M.TŁ.
  • Płynność: 3/5
  • Intensywność smaku: 3.5/5
Szczegóły
KOD ZASTOSOWANIE
AQ49EB Pralinki, puste korpusy, batoniki, Polewa, Nadzienie, Dekoracja, mousse, lody
AQ49UR Pralinki, puste korpusy, batoniki, Polewa, Nadzienie, Dekoracja, mousse, lody
AQ47RB Pralinki, puste korpusy, batoniki, Polewa, Nadzienie, Dekoracja, mousse, lody
FORMAT OPAKOWANIE PALETYZACJA
- karton 10 kg 810 kg (9 kartony x 9 strati)
Worek 5 kg karton 10 kg 480 kg (12 kartony x 4 strati)
karton 10 kg

Pozostałe produkty

Czekolada standardowa
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Topniejące dyski 72%

72% kakao 38/40 M.TŁ. Płynność: 3/5 Intensywność smaku: 5/5
Czekolada standardowa
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Topniejące dyski 60%

60% kakao 35/37 M.TŁ. Płynność: 4/5 Intensywność smaku: 4.5/5
Czekolada standardowa
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Topniejące dyski 57%

57% kakao 36/38 M.TŁ. Płynność: 4/5 Intensywność smaku: 4/5

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.