Language
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato per gelatieri professionisti

Pozostałe smaki

Cheescake, słony karmel, lukrecja… odkryj wszystkie propozycje linii Martini Gelato do wykreowania specjalnych i niepowtarzalnych smaków.

Szczegóły
Kod Produkt
AI70DG Cheesecake
AE70XW Tutto Blu
AI70AG Karmel z solonym masłem
AI70DH Blanco (new)
AI70DM Czarna lukrecja (new)
AI70XY Tutto yogurt
AI70AD Biancolatte plus
AI70CB Bianca zero
AI70BD Feel good
AI70BM Smarty 450 G.A. (new)
AI70BN Smarty 500 G.V. (new)
Format Waga Szt. Właściwości Dozowanie Cechy
Worek 1,2 kg 8 Wystarczy dodać wrzącą wodę i cukier, aby uzyskać lody o wyrazistym smaku. 1 worek + 2,5 l wrzącej wody+ 250 g cukru bezglutenowy, praca na gorąco, /bez tłuszczów utw; tłuszcz mleczny
Worek 1,15 kg 10 Kompletna baza o smaku śmietankowym charakteryzująca się niebieskim kolorem. 1 worek + 3 l ciepłego mleka bezglutenowy, obróbka na zimno, /bez tłuszczow utw, z tłuszczami roślinnymi, tłuszczem mlecznym
Worek 1,25 kg 12 Kompletna baza bez tłuszczów roślinnych do produkcji lodów karmelowych z solonym masłem. 1 worek + 3 l ciepłego mleka bezglutenowy, praca na gorąco, /bez tłuszczów utw; tłuszcz mleczny, halal
Worek 1,6 kg 9 Kompletna baza do lodów o smaku białej czekolady 1 worek + 2,6 l wrzącej wody do stosowania w procesie na ciepło, z tłuszczami roślinnymi, bezglutenowy, tłuszcz mleczny, bez tłuszczów utw
Worek 1,6kg 8 Kompletna baza z lukrecją, charakteryzująca się intensywnym smakiem i czarnym kolorem. Idealna w połączeniu z pastą Black Kiss. 1 worek + 2,5 l ciepłej wody do stosowania w procesie na ciepło, z tłuszczami roślinnymi, bezglutenowy, z tłuszczem pochodzenia zwierzęcego, bez tłuszczów utw
Worek 1 kg 12 Mieszanka w proszku o intensywnym smaku jogurtu, bez tłuszczów roślinnych, do stosowania w procesie na zimno tylko z dodatkiem mleka. 1 worek + 3 l ciepłego mleka bezglutenowy, obróbka na zimno, /bez tłuszczów utw, tłuszcz mleczny, halal, bez tłuszczów utwardzonych
Worek 2,5 kg 6 Kompletna i dobrze zbilansowana baza, po dodaniu wody można uzyskać lody o dużej stabilności podczas przechowywania w witrynie, o doskonałej smarowności, smak śmietanki. 330 g bazy Biancolatte Plus + 670 g wody bezglutenowy, praca na gorąco, /tłuszcze utw tłuszcze roślinne, tłuszcz mleczny
Worek 0,85 kg 10 Kompletna baza bez dodatku cukru do przygotowania lodów śmietankowych 1 worek + 2,7 kg mleka + 0,15 kg świeżej śmietany bezglutenowy, praca na gorąco, /tłuszcze utw; tłuszcze mleczne
Worek 1,5 kg 6 Kompletna baza z mąką ryżową i stewią, bez dodatku cukru, aby przygotować kremowe „wegańskie” lody. Doskonała stabilność podczas przechowywania w witrynie. 1 worek + 2,3 l wrzącej wody wegański, bezglutenowy, zawiera tłuszcze roślinne, praca na gorąco, bez tłuszczów utw
Worek 2,5 Kg 6 Baza bez tłuszczów roślinnych, która po dodaniu wrzącej wody i śmietanki, bez procesu pasteryzacji, tworzy stabilne lody o naturalnym smaku. 450 g mieszanki + 900 g ciepłej wody (50°) + 150 g śmietany tłuszcze mleczne, bezglutenowy, tłuszcze roslinne, bezglutenowy, praca na gorąco, bez tłuszczów utw
Worek 2,5 Kg 6 Baza z rafinowanymi tłuszczami roślinnymi, która po dodaniu wrzącej wody, bez procesu pasteryzacji, tworzy kremowe, ciepłe na podniebieniu lody. 500 g mieszanki + 900 g ciepłej wody (50°) 500 of mixture + 1 l of warm water (50°) tłuszcze roślinne, bezglutenowy, praca na gorąco, tłuszcze mleka, bez tłuszczów utw

Pozostałe produkty

Bazy kompletne
sacchetto generico di base in polvere completa al cioccolato  per gelatieri professionisti Czekolada

Kompletne bazy do przygotowania lodów czekoladowych
Bazy kompletne
polvere Bazy Owocowe

Szeroki wybór sproszkowanych baz do produkcji lodów owocowych o doskonałej...
Bazy kompletne
sacchetto generico di base in polvere completa di gelato per gelatieri professionisti Pozostałe smaki

Cheescake, słony karmel, lukrecja... odkryj wszystkie propozycje linii Martini...

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.