Language

Mieszanka Cukiernicza

Mix Pasticceria per professionisti

U boku cukierników i piekarzy dla zawsze nieskazitelnego rezultatu: dzięki naszym mieszankom i polepszaczom oferujemy jakościowe rozwiązania. Master Martini proponuje szeroką gamę półproduktów w proszku o wysokim poziomie zaawansowania technologicznego i funkcjonalnego, idealnych do każdego rodzaju obróbki i zastosowania.
Surowce są starannie dobierane i odpowiednio zbilansowane, aby zapewnić maksymalną gwarancję końcowego rezultatu – zarówno pod względem wydajności podczas obróbki, jak i cech organoleptycznych gotowego produktu. Łatwość przetwarzania pozwala na oszczędność czasu i pracy, dając jednocześnie przestrzeń na kreatywną personalizację.

Mix Pasticceria per professionisti
Filtruj między kategoriami
Filtruj między kategoriami
  • Specjalność
  • Duże Produkty Drożdżowe
  • Mas y Bita
  • Ciasta francuskie
  • Kremy na Ciepło
  • Zimne kremy
  • Kremy budyniowe
Mieszanka Cukiernicza
mix fiorfiore superb per pasticceria per professionisti
Multicake yogurt

Ciasta w formach, keksy i muffinki zawierające 10% jogurtu w proszku • Ponadprzeciętna zawartość jogurtu w proszku • Doskonałe wyrastanie…

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita
Mieszanka Cukiernicza
mix fiorfiore superb per pasticceria per professionisti
Muffinki

Keksy i muffinki, które można dowolnie dostosować do indywidualnych potrzeb. • Typowa struktura i kształt • Długotrwała świeżość • Zrównoważony…

Przejdź do produktu >>
Mieszanka Cukiernicza
sacchetto di mix fiorfiore per pasticceria per professionsiti
Easy

Krem na zimno, który łączy dobrą jakość z niską ceną. • Przygotowanie na zimno • Szybkie mieszanie bez grudek •…

Przejdź do produktu >>
Mieszanka Cukiernicza
sacchetto di mix fiorfiore per pasticceria per professionsiti
Bliss

Krem na zimno, świetny stosunek jakości do ceny. Idealny do pracowni cukierniczych.

Przejdź do produktu >>
Mieszanka Cukiernicza
sacchetto di mix fiorfiore per pasticceria per professionsiti
Divina Plus

Krem budyniowy w proszku do przygotowania na ciepło. Nadaje się do przygotowania w pasteryzatorze, należy dodać mleko, cukier, jaja. •…

Przejdź do produktu >>