Language

Mieszanka Cukiernicza

Mix Pasticceria per professionisti

U boku cukierników i piekarzy dla zawsze nieskazitelnego rezultatu: dzięki naszym mieszankom i polepszaczom oferujemy jakościowe rozwiązania. Master Martini proponuje szeroką gamę półproduktów w proszku o wysokim poziomie zaawansowania technologicznego i funkcjonalnego, idealnych do każdego rodzaju obróbki i zastosowania.
Surowce są starannie dobierane i odpowiednio zbilansowane, aby zapewnić maksymalną gwarancję końcowego rezultatu – zarówno pod względem wydajności podczas obróbki, jak i cech organoleptycznych gotowego produktu. Łatwość przetwarzania pozwala na oszczędność czasu i pracy, dając jednocześnie przestrzeń na kreatywną personalizację.

Mix Pasticceria per professionisti
Filtruj między kategoriami
Filtruj między kategoriami
  • Specjalność
  • Duże Produkty Drożdżowe
  • Mas y Bita
  • Ciasta francuskie
  • Kremy na Ciepło
  • Zimne kremy
  • Kremy budyniowe
Ciasta francuskie
FiorFiore Pasticceria selection
Ciasto francuskie

Mieszanka w proszku do wyrobu ciasta francuskiego. Szybki i łatwy sposób przygotowania, pozwala na wykonanie dobrze wyrośniętego ciasta francuskiego, metodą…

Przejdź do produktu >>
Duże Produkty Drożdżowe
FiorFiore Pasticceria selection
Lukier

Lukier do dekoracji, idealny do wykańczania i lukrowania celebracyjnych ciastek drożdżowych i innych słodkich wyrobów.  

Przejdź do produktu >>
Ciasta Ubijane
mix fiorfiore superb per pasticceria per professionisti
Multicake

Ciasta w formach, keksy i muffinki, gotowe wyroby zachowują miękkość przez długi czas i doskonale utrzymują nadzienie lub owoce na…

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita
FiorFiore Pasticceria selection
Ciasto biszkoptowe

Kompletna mieszanka do przygotowania biszkoptów i rolad z mąki pełnoziarnistej, jedynej białej mąki bogatej w rozpuszczalny błonnik, ponieważ zachowuje nienaruszone…

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita
FiorFiore Pasticceria selection
Miękkie ciasto biszkoptowe

Ciasto biszkoptowe i rolady, miękka i elastyczna struktura. • Elastyczna struktura • Długotrwała miękkość • Duże pory

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita
FiorFiore Pasticceria selection
Ciasto biszkoptowe + błonnik

Ciasto biszkoptowe i rolady z mąki pełnoziarnistej. • Z mąki pełnoziarnistej, jedynej białej mąki bogatej w błonnik • Optymalne wyrastanie…

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita
FiorFiore Pasticceria selection
Koncentrat Ciasta Biszkoptowego

Ciasta biszkoptowe i rolady. • Koncentrat 50% • Doskonałe ubijanie • Jedno ubijanie wszystkich składników • Delikatny i trwały zapach

Przejdź do produktu >>
Mas y Bita