Language
brik di base liquida per gelato pastorizzata bianca G.A per gelateria per gelatieri professionisti

Bazy białe

Płynne bazy z mlekiem i śmietaną do przygotowania lodów rzemieślniczych.

Szczegóły
Kod Produkt
AV34ED Baza pasteryzowana Bianca G.A.
AV34AA Bianco
AV34DA Bianco
AV34AG Bianco+
AV34PA Biancopanna
AV40JA Deser Parfait
Format Waga Szt. Właściwości Dozowanie Cechy
Brik 5 lt 1 Baza przygotowana z mleka i śmietanki, która nadaje lodom intensywny, naturalny smak 1100 g + 100 g śmietany 33% tł. + 100 g pełnotłustego mleka bezglutenowy, /tłuszcze utw, tłuszcz mleczny
Brik 1 lt 12 Baza do przygotowania lodów Fior di latte o białym kolorze i z delikatną nutą wanilii 3 l na jedną kuwetę bezglutenowy, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, halal, kosher
Bag in box 5 lt 1 Baza do przygotowania lodów Fior di latte o białym kolorze i z delikatną nutą wanilii 3 l na jedną kuwetę bezglutenowy, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, halal, kosher
Brik 1 lt 12 Baza do przygotowania lodów Fior di latte, które są bielsze, cieplejsze na podniebieniu, o mocniejszym smaku i lepszej strukturze 3 l na jedną kuwetę bezglutenowy, /tłuszcze utw, tłuszcze roślinne, halal, kosher
Brik 1 lt 12 Baza do przygotowania wybornych lodów Fior di panna ze świeżego mleka i śmietany. 3 l na jedną kuwetę bezglutenowy, tłuszcz mleczny, halal, kosher
Brik 1 Kg 12 Płynna baza do przygotowania deseru parfait, z 55% śmietanki Używać w formie, w jakiej się znajduje /tłuszcze utw, z tłuszczem mlecznym,

Pozostałe produkty

Do lodów
Tečne baze za voćne sladolede Bazy Owocowe

Płynne bazy do przygotowania lodów owocowych
Do lodów
Tečne baze za voćne sladolede Pozostałe smaki

Płynne bazy do przygotowania lodów śmietankowych, waniliowych lub kakaowych
Do lodów
Tečne baze za voćne sladolede Jogurt soft

Płynne bazy do przygotowania lodów jogurtowych

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.