Language

Spody do ciast

basi per pasticceria dolce per professionisti

Spody do ciast i ciasteczek Martini Frozen obejmują biszkopty do przygotowania smacznych ciast i tortów, ale także spody z kruchego ciasta na tarteletki: już upieczone i gotowe, wystarczy je tylko rozmrozić i dać upust swojej kreatywności!

basi per pasticceria dolce per professionisti
Spody do ciast
sac a poche con crema
Worek do pipetowania z kremem budyniowym

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania.

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
pan di spagna cacao
Spód biszkoptowy kakaowy

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania. Idealnie nadaje się na rolki!

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
pan di spagna steso
Spód biszkoptowy tradycyjny

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania. Idealnie nadaje się na rolki!

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
pasta frolla stesa
Spód z kruchego ciasta

Podstawa do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Gotowe do dostosowania do potrzeb klienta!

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
blocco di pasta frolla stesa
Spód z ciasta francuskiego

Podstawa do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Gotowe do dostosowania do potrzeb klienta!

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
kit per la realizzazione di cannoli che include sac a poche con ripieno e involucro
Zestaw do cannoli

Baza do rzemieślniczych, drobnych wyrobów ciastkarskich.

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
sfoglia di cannoncino
Rurka cannoncino z ciasta francuskiego

Baza do rzemieślniczych, drobnych wyrobów ciastkarskich.

Przejdź do produktu >>
Spody do ciast
mini frolla di tartella tonda
Tartaletka mini okrągła z kruchego ciasta

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania.

Przejdź do produktu >>