Language
pan di spagna cacao

Spód biszkoptowy kakaowy

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania. Idealnie nadaje się na rolki!

Szczegóły
Kod Waga
10207A 400 g
Wymiary Sztuki w kartonie Liczba kartonów w warstwie Liczba kartonów na palecie
57x35xh0,7 12 4 60

Pozostałe produkty

Spody do ciast
mini frolla di tartella tonda Tartaletka mini okrągła z kruchego ciasta

Baza do rzemieślniczych, małych preparatów ciastkarskich. Do rozmrażania.
Spody do ciast
sfoglia di cannoncino Rurka cannoncino z ciasta francuskiego

Baza do rzemieślniczych, drobnych wyrobów ciastkarskich.
Spody do ciast
kit per la realizzazione di cannoli che include sac a poche con ripieno e involucro Zestaw do cannoli

Baza do rzemieślniczych, drobnych wyrobów ciastkarskich.

Nasze produkty

Szeroka gama produktów Martini Professional została zaprojektowana tak, aby spełniać potrzeby osób pracujących z pasją w sektorach cukiernictwa, piekarstwa, lodziarstwa, Ho.Re.Ca. oraz usług gastronomicznych.

Rzemieślnicy i restauratorzy znajdą szybkie i skuteczne rozwiązania w specjalistycznych liniach produktów Martini Professional: Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato oraz Martini Food Service.

Podstawą tej kompleksowej oferty jest know-how Unigrà – firmy założonej w 1972 roku przez Luciano Martiniego, lidera w handlu olejami i tłuszczami spożywczymi, margarynami oraz półproduktami dla przemysłu spożywczego i cukierniczego.

Każdy produkt jest opracowywany, pakowany i dystrybuowany z zachowaniem najwyższych standardów jakości i bezpieczeństwa żywności. Ciągły rozwój innowacyjnych rozwiązań sprawia, że praca profesjonalistów staje się bardziej efektywna i kreatywna, umożliwiając im nieustanne zachwycanie swoich klientów.

Dbałość o surowce, stosowanie tradycyjnych metod, wsłuchiwanie się w potrzeby klientów, współpraca z renomowanymi specjalistami oraz wykorzystanie zaawansowanych technologii w procesach produkcyjnych sprawiają, że Martini Professional jest idealnym partnerem dla cukierników, piekarzy, mistrzów lodziarstwa, restauratorów, baristów, hotelarzy, firm cateringowych, sprzedawców mobilnych oraz operatorów street food.